Добру справу роблять у Херсоні

Колихаєв, допомога, фонд
Кожна добра справа приносить користь і радість тим, для кого їх здійснюють. Щоб зробити гарне діло, потрібен не привід, а поклик серця.

Саме цього принципу дотримується команда Благодійного фонду Ігоря Колихаєва «Нам тут жити», яка допомагає людям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Три тижні Благодійний фонд надавав адресну допомогу херсонцям різних категорій, які її потребують, особливо в період боротьби з пандемією.

Серед них переважна більшість – люди похилого віку, ветерани війни та труда, учасники бойових дій та діти війни. Адже саме ця категорія людей перебуває у найбільшій зоні ризику зараження коронавірусною інфекцією.

Житель Херсона Анатолій М'ясковський, капітан другого рангу, ветеран збройних сил живе на пенсію. І для нього, як і для більшості людей похилого віку важливо знати, що у вирішенні щоденних проблем він не сам.

Чоловік впевнений, що такої думки притримуються й інші люди, які отримали подарункові набори від Благодійного фонду Ігоря Колихаєва «Нам тут жити». Як зазначив Анатолій М'ясковський, така підтримка – на часі, адже більшість пенсіонерів та ветеранів опинилися у скрутному становищі на період карантину.

Слова вдячності, безліч листів з подяками, телефонних дзвінків від херсонців надходять до Благодійного фонду постійно. Їх щирі та зворушливі слова надихають мецената Ігоря Колихаєва та представників його фонду, надають нові сили і твердість в обраному шляху безкорисливої допомоги, спонукають не зупинятися, не дивлячись ні на які зовнішні обставини, кризи і перепони.

Амбітна мета Фонду досягнута – 50 тон гуманітарної допомоги у вигляді 10 тисяч продуктових наборів першої необхідності отримали жителі обласного центру, які надали свої заявки в Благодійний фонд, головам ОСББ, квартальних комітетів, ветеранським та громадським організаціям.

Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» працює для людей та заради людей. Список добрих справ продовжується, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон