У дитсадках Херсона вдячні Ігорю Колихаєву

дитсадки, Колихаєв, диззасоби
Більш ніж на 2 місяці херсонська малеча забула, що таке дитсадки. І через введений в країні карантин проводила весь час вдома.

Маленька Поліна (на фото) скучила за своєю групою в садочку та не могла дочекатися, коли знов побачить друзів. У свої 6 років, дівчинка відповідально виконує карантинні рекомендації: миє руки з милом, обробляє їх антисептиком та надягає маску. І таких як Поліна діточок багато.

Для них 25 травня свої двері відчинили дошкільні заклади міста. Температурний скринінг та обробка рук спиртовмісними антисептиками, дезінфекція та провітрювання приміщень і носіння масок працівниками закладу – все це головні вимоги МОЗу.

Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» продовжує системно допомагати у боротьбі з коронавірусом та надавати допомогу там, де її потребують.

І цього разу вони не залишились осторонь та вирішили забезпечити всі дитячі садки Херсона найнеобхіднішим в умовах карантину – сертифікованими антисептичними засобами, які закуплено на одному з херсонським підприємств.

Ігор Колихаєв вважає, що інфекційне захворювання, таке як коронавірус, може істотно вплинути на умови, в яких ростуть та розвиваються діти. Тому важливо подбати про їх здоров’я, захист та убезпечити від ризику захворюваності.

Згідно з рекомендаціями МОЗу, в умовах карантину дошкільні заклади зобов’язані регулярно виконувати дезінфекцію приміщень, а співробітники та діти обробляти руки спиртовмісним антисептиком. Це додаткові для них витрати, тому корисним подарункам від Благодійного фонду Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» були вдячні не тільки співробітники дитячих садків, але й батьки.

Директорка Херсонського ясла-садка №14 Наталія Кулаєва розказала, що представники мецената вже другий рік поспіль надають допомогу їх закладу: «Сьогодні є потреба в антисептичних та дезінфекційних засобах, і ми дуже вдячні Ігорю Колихаєву, що він забезпечив наш дитсадок найнеобхіднішим: деззасобами для рук, шкіри, поверхонь», - підкреслила вона.

З нею згодна й Ольга Ткаченко, мати двох дошкільнят, яка розуміє, що в нинішніх умовах потрібно дотримуватися всіх правил особистої гігієни: «Дитячий садок виконує всі санітарні норми, але ми розуміємо, що тих запасів деззасобів, які є в наявності не вистачить. Дякую Ігорю Колихаєву і його фонду за те, що піклуються про наших дітей, їх допомога цінна та необхідна», - підкреслила херсонка.

Як зазначив директор Благодійного фонду Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» Геннадій Лагута, дезінфікуючих засобів закуплено з розрахунком на всі дитячі садки Херсона, їх будуть розвозити протягом тижня: «Меценат Ігор Колихаєв та його фонд «Нам тут жити» дбають не тільки про доросле населення, а й про дітей, тому що вони наше майбутнє», - резюмував Геннадій Лагута.

Благодійний фонд не зупиняється та працює далі над тим, щоб херсонці, які потребують допомоги, були забезпечені всім необхідним для подолання епідемії.

НАМ ТУТ ЖИТИ, тож піклуємось про безпечне майбутнє!




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон