У Генічеському районі меценати допомагають людям, які опинилися у тяжких життєвих обставинах

Черепаха, благодійність, допомога
Генічеський благодійник, депутат Херсонської обласної ради Альберт Черепаха та його благодійна організація не залишають без підтримки людей, які опинилися у тяжких життєвих обставинах.

Оскільки у наші дні благодійність стала не тільки актуальним проявом безкорисливої допомоги, але і внутрішньою потребою кожної людини, яка небайдужа до чужої біди.

В часи, коли підтримка з боку держави сімей, де виховуються хворі діти з особливими потребами на недостатньому рівні, на допомогу приходять небайдужі люди, саме тому Благодійний фонд Альберта Черепахи разом з керівництвом та працівниками Павлівської сільської ради завітали до однієї з таких родин, яка мешкає в селі Павлівка Генічеського району.

Одинока мати Галина Кічак самотужки виховує свою доньку, яка постійно хворіє та потребує особливої уваги, піклування та у процесі виховання потребує неабияких фізичних та емоційних сил.

Щоб зробити життя матері і доньки трохи легшим і комфортнішим, Альбертом Черепахою було прийнято рішення подарувати родині новеньку пральну машину, а сільська рада, долучившись до цієї доброї справи, виконала роботи по монтажу водопроводу до будинку Кічаків.

Зустріч з дорогими гостями була емоційно насиченою, все-таки не кожен день до помешкання приїжджають з такими подарунками. Гості поспілкувалися з господинею, побажавши їй і дитині міцного здоров’я та терпіння, а та, в свою чергу, була дуже розчулена увагою та дякувала меценатам за таку вкрай необхідну і важливу допомогу.

Основною головною метою діяльності Благодійного фонду Альберта Черепахи є надання допомоги дітям, та насамперед тим дітям, які опинився у тяжких життєвих обставинах, тому Альберт Вікторович запевняє, що його благодійна організація й надалі буде намагатися не залишати такі сім’ї без уваги та всіляко підтримувати!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон