Олена Урсуленко назвала тих, хто дозволяє руйнувати Херсон

Урсуленко, вандалізм,  міськрада
На свіжому прикладі вандалізму щодо архітектурної спадщини Херсона, секретар міської ради назвала конкретні прізвища тих, хто потакає руйнуванню міста:

- Це знову Херсон. На жаль! Це і ваша відповідальність - Володимир Миколаєнко, Максим Ващук, Наталія Гуменна.

Скільки ще потрібно написати звернень, поспілкуватися з вами, надати пропозицій, щоб місто зберегло своє обличчя?

А відбувається таке ще й тому, що борди на зеленій зони встановив - не відповів, МАФ посеред центральної площі, зеленої зони поставив - також влада погодила, а тих, хто звернув на це вашу увагу зробили скандалістами і дурнями.

Походіть по місту пішки, доторкніться до нього своїм господарським поглядом і використайте надані вам повноваження, зробивши місто зручним, з якісними і повноцінними послугами для його жителів.

Для тих, хто зараз почне писати мені, нагадуючи, Ви ж секретар ради, окремо зауважу. Так, погоджуюсь, але ж я не є роботодавцем працівників органів виконавчої влади. За моєю ініціативою була створена архітектурна рада при міському голові, з якою ми дуже кропітливо працювали.

Але знову ж, на жаль, ті, хто приймає рішення - ігнорують всіх. Вже рік, як не можемо додати одну додаткову одиницю управлінню культури для створення паспортів на об’єкти зі статусом «Пам’ятка», для їх інвентаризації та співпраці із органами державної влади, підприємцями, фондами, а також жителями таких об’єктів. Не можемо тому, що хтось не бачить в цьому необхідності, а значить потакає тим, хто руйнує мій рідний Херсон, - переконана Олена УРСУЛЕНКО.

Фото Андрій Луцик
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон