На Херсонщині інвестують в людський капітал

інвестиції, людський капітал, кошти
На реалізацію районної програми “Розвиток людського капіталу Нижньосірогозького району” в 2020 році виділили 11 тисяч 518 гривень.

Вже три роки поспіль на Сірогозщині реалізується районна програма “Розвиток людського капіталу на 2017 – 2021 роки”.

Програма передбачає доступну освіту, здатну забезпечити підготовку кадрів для ринку праці Нижньосірогозького району.

Тож відповідно до укладених угод, з районного, селищного і сільських бюджетів Сірогозщини, виділяються кошти на оплату навчання студентів у вищих навчальних закладах Херсонської області.

На ХLV сесії Нижньосірогозької районної ради депутати доручили голові районної ради укласти, у встановленому законом порядку, додаткову угоду з головою Херсонської обласної ради про надання в 2020 році коштів іншої субвенції в сумі 11 тисяч 518 гривень на співфінансування заходів обласної програми “Розвитку людського капіталу Херсонської області на 2017 – 2021 роки”, а саме: на оплату навчання у 2020 році демобілізованих військовослужбовців, які проходили службу у зоні АТО в сумі 1 тисяча 400 гривень і 2 тисячі 750 гривень; на оплату навчання студентки, випускниці Нижньосірогозької школи – 7 тисяч 368 гривень.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон