Коли у Херсоні розпочнуть дачні перевезення

Херсон, навігація, мер
Дачні перевезення річковим та наземним транспортом у Херсоні, за умови дотримання санітарних норм, почнуть з 30 травня поточного року, - повідомив міський голова Володимир Миколаєнко.

За кількістю місць для сидіння із використанням засобів індивідуального захисту - дачні перевезення в Херсоні річковим та наземним транспортом можуть стартувати 30 травня за цих умов.

Дачні перевезення у Херсоні річковим та наземним транспортом можуть дозволити, розповів Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко: "Ми реально розуміємо, що виконання умов Кабміну тільки щоб були сидячі місця, це буде дуже складно, бо ці люди будуть, ну я ж бачив як там десятки-десятки-сотні людей стояти.

Стосовно наземного транспорту, якщо ми кажемо про катери, то там це відповідає дійсності. Вони займуть місця і поїдуть, але головна вимога - маски, рукавички. Так само до касирів - санітарний бар'єр, маски, рукавички".

Окрема тема, за словами мера Херсона, перевезення категорії пасажирів 60+, адже Кабмін рекомендує цим громадян самоізолюватися: "Я думаю, що можемо, але це моя думка, що ми даємо можливість цим громадянам самоізолюватись на дачній ділянці. Я думаю, там найкраща самоізоляція в них буде. Вони поїдуть і раніше чим за 2 тижні не повернуться", - додав Володимир МИКОЛАЄНКО.


Чи вийдуть дачні катери на рейси - мають остаточно вирішити 28 травня на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Також цього дня планують обговорити питання повернення пільг у міському транспорті.
За матеріалами Суспільний.Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон