Відбулася рада ректорів Херсонського держуніверситету

ХДУ, рада, ректори
Сьогодні, 22 травня в ХДУ провели перше засідання Ради ректорів Херсонського державного університету (рада людей̆, які свого часу були ректорами університету), - повідомив діючий ректор Олександр Співаковський:

У нас був кворум - присутні були троє з чотирьох: я, Ю. І. Бєляєв, В. М. Стратонов (Олександр Євгенович Ходосовцев в цей час був у Національному природному парку «Кам‘янська Січ» на трьохсторонньому експедиційному виїзді, присвяченому Дню біорізноманіття).

Обговорили питання формування та збереження традицій̆ університету, того, що забезпечує гармонійне існування тріади історії - минуле, сьогодення та майбутнє рідного університету, зокрема, підтримали рішення про розширення меморіального комплексу на території університетського парку.

Не оминули увагою питання стимулювання наших колег для забезпечення сталого розвитку нашого вишу. Сподіваємося й надалі разом забезпечувати лідерство улюбленого університету на теренах півдня України, - наголосив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон