У Херсоні безкоштовно навчають англійській мові

Херсон, англійська, навчання
У Херсоні можна долучитись до безкоштовних занять з вивчення англійської мови . Їх організувала обласна наукова бібліотека імені Олеся Гончара, у якій діє центр «Вікно в Америку».

Заняття проходять онлайн через додаток Zoom. Про це розповіла Тетяна Донченко, завідувачка відділом документів іноземними мовами Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара. До занять клубу можуть долучитись усіх охочі.

"У нас є кілька клубів, зараза працює граматичний клуб по четвергам об 11:00. Зазвичай у ньому займаються люди, які ходили до клубу раніше та долучаються нові охочі. Тематика така сама як і у офлайнових зустрічей.

Частково вивчаємо англійську мову, повторюємо граматику, частково говоримо англійською на обрану тему. У групі від 6 до 10 учасників. Це і ті, хто ходив у бібліотеку в англійський клуб, ті хто знає англійську хоча б трохи і хоче більше навчитись, частково ті, хто бачать інформацію про клуб в мережі", - розповіла Тетяна Донченко.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон