Які питання розглянуть на сесії Херсонської міської ради

сесія, Урсуленко, питання
Завтра, 15 травня відбудеться 34-та сесія Херсонської̈ міської ради. Які питання планують розглянути на сесії та які не потрапили до порядку денного - розказала секретар міськради Олена Урсуленко:

- 12.05.20р. Відбулось засідання робочої групи з підготовки до 34 сесії Херсонської міськради. Так, депутати погодилися, що, незважаючи на карантинні умови, потрібно повернутися до планової роботи. Зі ста питань, розглянутих на депутатських комісіях, визначити найважливіші для громади спільно із органами виконавчої влади, включивши їх до проєкту порядку денного сесійного засідання, яке призначено на 10 годину 15.05.20 р.

Не дивлячись на велику кількість питань, працювали близько двох годин. Левову частину проєкту порядку денного зайняли земельні питання, вони виявилися найголовнішими! Як завжди - «Цікавий» варіант проєкту рішення «Про Зміни до міського бюджету 2020» й із розподілом 20 млн. грн залишків минулого року, міські програми, а також 25 додаткових питань, не враховуючи додатки до земельних. Всі пропозиції депутатів, згідно регламенту, були також включені до проєкту порядку денного.

13.05.20 р, підписано проєкт порядку денного, але до нього, на жаль, не потрапили два важливих питання:

43. «Про створення тимчасової контрольної комісії Херсонської міської ради з питання контролю за дотриманням бюджетного законодавства у процесі складання, розгляду, затвердження місцевого бюджету на 2020 рік»

44. «Про створення тимчасової контрольної комісії Херсонської міської ради з питань контролю за станом договірних відносин». Ці питання зняті за службовою запискою на ім’я міського голови - особисто директором департаменту бюджету і фінансів, ігноруючи напрацювання депутатів. Що йому приховувати?

Скороченого варіанту проєкту порядку денного не вийшло, так і залишилося більше 100 питань. До речі, до нього включено резонансне додаткове питання 17, не дивлячись на відкриту кримінальну справу (рішення #2256, від 20.12.19. Суб'єкт подання - Вербицька А.) і накладений арешт на об'єкти комунальної власності, - повідомила Олена УРСУЛЕНКО.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон