На Херсонщині частково відновлять транспортне сполучення

транспорт, відновлення, Чабан
Вже з 22 травня на Херсонщині планується відновити сполучення міських та приміських маршрутів, з 29 травня – внутрішньо-обласних маршрутів та частково пасажирські перевезення залізницею, а також авіарейси з аеропорту Херсон.

Про це сьогодні, 13 травня під час брифінгу сказав керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник голови Херсонської ОДА Вадим Чабан.

"Громадський транспорт поступово відновить свою роботу. Планується, що з 22 травня буде відновлено роботу міських та приміських пасажирських перевезень. За пропозицією Міністерства інфраструктури наступним етапом буде відновлення внутрішньо-обласних маршрутів, орієнтовно з 29 травня.

До того ж, з 29 цього місяця планується відновлення 50% залізничного транспорту та авіарейсів. Є надія, що Херсонський аеропорт запрацює. З 9 червня планується 100% відновлення руху транспорту міжобласних маршрутів, пасажирських поїздів згідно графіка", - сказав Вадим Чабан.


Також він додав, що відновлення руху транспорту в Херсонській області буде здійснено за умови дотримання маскового режиму, дезінфекції, визначеної кількості пасажирів. Це питання опрацьовується спільно з Міністерством охорони здоров'я.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон