Короленко: Медики Херсонщини отримали надбавки у повному обсязі

Короленко, медики, надбавки
Про це сьогодні, 12 травня на селекторній нараді в Херсонській ОДА розповів директор Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Віктор Короленко.

“За березень і квітень Херсонська область повністю виплатила всі необхідні кошти нашим медпрацівникам на загальну суму близько 3,2 млн грн”, - говорить Віктор Короленко.

Також він зазначив, що з 1 квітня головним закупівельником медичних послуг є Національна служба здоров'я України, зокрема по чотирьох пакетах, що стосуються боротьби з COVID-19. Тобто для того, аби лікарі, які працюють із хворими на коронавірус, отримували зазначену надбавку, медичний заклад має підписати договір з НСЗУ.

“Департамент охорони здоров'я ОДА надав усі необхідні документи до НСЗУ з підтвердженням закладів, які мають працювати, та з переліком мобільних бригад, що проводять ПЛР-тести на визначення коронавірусу.

Наразі ми знаходимося на дев'ятому місці за підписанням договорів з Національною службою охорони здоров'я України. Також зазначу, що у Херсонській області 6 з 10 медзакладів, які визначені базовими у боротьбі з COVID-19, вже підписали договори з НСЗУ”, - зазначив Короленко.

За матеріалами Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон