На Херсонщині продовжують вітати ветеранів

ветерани, Колихаєв, фонд
Представники Благодійного фонду Ігоря Колихаєва, голова районної ради ветеранів Ілючик Галина Анатоліївна та заступник голови районної адміністрації Лавренко Олена Олександрівна привітали ветеранів Великої Вітчизняної Війни у Великоолександрівському районі.

Всі зустрічі проходили у теплій та дружній атмосфері. Жоден із ветеранів не залишився без уваги у цей святковий день. Так, разом із сільським головою Донієм Віктором Васильовичем ми привітали Катерину Іванівну Суховерхову у с. Давидів Брід.

У с. Іщенка нас радо прийняв Малета Михайло Костянтинович. У самому районному центрі, Великій Олександрівці, ветеранів всього двоє – Чернишов Микола Іванович та Пшонь Федір Юхимович. Подарунки та привітання їм предали через їх дітей, адже ветерани мають проблеми зі здоров’ям.


Незважаючи на надзвичайну ситуацію в країні, учасники Великої Вітчизняної Війни не залишились без святкування такого важливого дня в історії нашого народу. Ще раз дякуємо усім, хто зробив свій внесок у повернення миру на нашу землю.

Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон