На Херсонщині покращилась криміногенна ситуація

криміногенна ситуація, поліція, прокудін
На цьому наголошує начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін у зверненні до жителів Херсона та області:

…За чотири місяці цього року в нашій області зменшилася кількість злочинів, порівняно з таким же періодом минулого року. Ми розкрили більше шахрайств, злочинів у сфері господарської діяльності, дорожньо-транспортних пригод, незаконних заволодінь транспортними засобами та у сфері обігу наркотичних засобів.

Розшукали 133 злочинця та 50 безвісти зниклих громадян. Всього з початку року в поліції області зареєстровано понад 62 тисячі заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Зареєстровано 9446 кримінальних проваджень.

Виявлено 1027 осіб, які вчинили кримінальні правопорушення. Ми працювали над розкриттям 12 умисних убивств, 18 тяжких тілесних ушкоджень, 24-х розбійних нападів, 59 пограбувань, 2248 крадіжок, 46 угонів. З незаконного обігу поліцейські вилучали автомати, гвинтівки, обрізи, саморобну зброю, 22 пістолети, 5 гранатометів, майже 1700 набоїв, 35 гранат, боєприпаси та 17 кг вибухівки.

Поліцейські виявили 429 наркозлочинів, 32 з них – це утримання наркопритонів, 141 факт збуту наркотиків. Із незаконного обігу вилучили понад 77 кг наркотиків, ліквідували 3 нарколабораторії, задокументували 7 фактів збуту отруйних та сильнодіючих лікарських засобів.

Ми направили в суд 4 кримінальні провадження відносно організованих злочинних груп. Їх учасникам інкриміновано 27 злочинів: у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, шахрайства та крадіжки, - звітує Олександр ПРОКУДІН.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон