В Херсонській області волонтери надали допомогу багатодітним родинам

насідки, родини, активісти
Замість продуктових наборів – квочки-насідки та розсада для городу. Саме таку допомогу під час карантину вирішила організувати херсонська ініціативна група «А що зробив ти?» багатодітним та малозабезпеченим родинам Білозерського району.

Незвичний формат гуманітарної допомоги волонтерка Христина Студинська пояснює так: кілька років тому їх ініціативна група подібну ідею впроваджувала. Тоді за проханням однієї з родин були закуплені маленькі каченята на виріст. Спроба виявилося вдалою. Тож коли учасниця команди Анна Борсук запропонувала повторити акцію, її одразу підтримали.

Багатодітна родина Чурутів дівчат-волонтерок чекали з нетерпінням. Найстарша з малечі, 6-річна Діана кидає всі свої справи та одразу біжить допомагати дорослим. Не приховує, курей зовсім не боїться та навіть вже встигла придумати їм імена.

Мати 5-х дітей Ружена Чурута ділиться, карантин значно вдарив по гаманцю родини. Тому плани поповнити домашнє господарство квочками-насідками самостійно реалізувати не змогли.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон