Благодійники передали херсонській інфекційній лікарні захисні комбінезони та респіратори

респіратори, інфекція, комбінезони, COVID-19
В режимі боротьби з пандемією COVID-19 Херсонська область зіштовхнулося з безліччю проблем, які вдається оперативно вирішувати, в тому числі і завдяки небайдужим людям, благодійникам. Сьогодні учасники благодійної організації «Дарувати мрії дітям» (Kindern-Träume-schenken e.v.) передали Херсонській обласній інфекційній лікарні ім. Г.І. Горбачевського першу партію допомоги, в яку входили засоби індивідуального захисту: 400 комбінезонів та 700 респіраторів. Медзаклад приймає пацієнтів з COVID-19, тому такий подарунок є дуже своєчасним.

Життя переважної більшості активістів, які стали засновниками Благодійної організації Kindern-Träume-schenken e.v., пов’язане із Херсонщиною. Це працівники, партнери та друзі групи компаній Уніфер (в Україні та Німеччині), які не збираються залишатися осторонь та готові протидіяти викликам.

Вже у квітні 2020 року в умовах світової кризи, пов’язаної з пандемією COVID-19, учасники організації висловили бажання розширити свою місію. Було вирішено надати у якості благодійної допомоги обладнання для медичних закладів України та Молдови: від апаратів штучної вентиляції легень, тест-наборів до засобів індивідуального захисту.

Організація вже змогла залучити понад 100 000 євро благодійних внесків, які будуть витрачені на потреби закладів охорони здоров’я в Україні та Молдові, враховуючи їх потреби. Представники благодійної організації відзначили, що і в подальшому будуть допомагати медикам, бо саме від лікарів залежить, чи вистоїть наша країна перед натиском хвороби.

Від імені обласної ради та колективу лікарні щиру подяку меценатам благодійній організації «Дарувати мрії дітям» за надану допомогу висловив голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів, депутат обласної ради Павло Філіпчук.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон