У Скадовську створюють громадський центр

Скадовськ, центр, створення
У Скадовську на Херсонщині громадська організація "Молоді та ініціативні" працює над створенням некомерційного проєкту молодіжного центру. Планується, що це буде і молодіжний, і громадський центр одночасно.

Молодь тут зможе реалізувати різні соціальні послуги для громади, говорить керівник проєктів "Молоді та ініціативні" Артем Костюченко. Чоловік додає, що приміщення під проєкт отримали від приватного підприємця:

"Декілька років поневірянь, якщо є таке слово доречним, - ми не знайшли комунальної власності за 1 чи за 2 гривні. Підприємець пішов нам на зустріч, тому що у нього це приміщення використовувалось як склад в центрі міста. А ми вирішили його облагородити. Ми почали тут працювати, почали копати, прокладати каналізацію, і потім, вже на етапі суттєвої роботи, ми знайшли міжнародну фінансову допомогу від USAID".


Облаштовують центр люди різних професій, але об'єднані вони однією метою, веде далі Артем Костюченко. Він говорить, що у центрі буде сучасна оргтехніка та фотозона, а ще розповідає, на коли заплановане відкриття:

"Зараз в це слабо віриться, але я думаю, що вже десь за місяць ми зможемо запросити сюди перших відвідувачів. Чорнова робота у приміщенні була зроблена, зараз переходимо до обробки. Наш архітектор-дизайнер працює над цим, ми ж допомагаємо носити відра. Термін – приблизно кінець травня".


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон