Поліція Херсонщини фіксує порушення карантину

поліція, карантин, порушення
За період карантину правоохоронці Херсонщини вже склали більше півтисячі адмінпротоколів, найбільше з яких щодо порушення умов обсервації.

Про це повідомила керівниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Тетяна Пшонь:

“За період карантину в Херсонській області складено 507 адміністративних протоколів. Найбільше з них – порушення умов обсервації – 237 протоколів. За порушення умов самоізоляції – 14 випадків. У сфері здійснення торгівлі – зафіксовано 106 порушень, на водіїв та перевізників – 33.

117 адмінпротоколів за інші правопорушення, це стосується перебування у громадських місцях без засобів індивідуального захисту, перебування на дитячих, спортивних майданчиках, перебування дітей до 14 років без супроводу дорослих. Практично всі протоколи направлені до суду для прийняття рішення та притягнення до адміністративної відповідальності”, – розповіла речниця Нацполіції Херсонщини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон