У Херсоні бійці Нацгвардії здали кров

бійці, Нацгвардія, кров
Військовослужбовці Національної гвардії України стали донорами Херсонського обласного центру служби крові. Благодійна акція триває третій день, загалом кров здали 33 нацгвардійця.

Як розказала прес-офіцерка військової частини 3056 Нацгвардії України Аліна Кобець: "Протягом квітня-травня бійці нацгвардії в рамках благодійної акції здають кров. Це зручно, ми кожного дня, вже тертій день відправляємо бійців і офіцерів і солдатів. Всі, хто хоче здати кров, долучаються. Сьогодні, 29 квітня донорами стали семеро нацгвардійців".


В центрі служби крові підтримують таку ініціативу. Завідувачка відділу контролю якості крові Олена Лісецька прокоментувала: "Після того, як донори здають кров ми розподіляєм її на компоненти – плазму та еротроутримуючі , які так необхідні у всіх лікувальних закладах: починаючи від пологового будинку і закінчуючи інфекційною лікарнею".

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон