У Ашхабаді обговорили важливість проведення економічного форуму в Херсоні

форум, Херсон, економіка
Сьогодні, 29 квітня у м. Ашхабад в Посольстві України в Туркменістані відбулась робоча зустріч тимчасового повіренного у справах України в Туркменістані Зиновія Гошовського та координатора проектів Україна-Туркменістан Балтійсько-Чорноморського економічного форуму Ахмета Аннаєва.

Під час зустрічі було обговоренно хід підготовки та важливість Балтійсько-Чорноморського економічного форуму, який цього року відбудеться в Україні, в м. Херсон.

Міжнародний авторитет Туркменістану та позиція одного з лідерів не тільки на Каспійському морі але і одного з законодавців у визначенні порядку денного розвитку міжнародних транспортних коридорів, підтримані ініціативи на рівні ООН є наслідком продуманої політики та своєчасних рішень Президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова.

Стратегічні рішення, якими Президентом Туркменістану визначено необхідність розвитку транспортно-логістичного співробітництва та торгівлі до берегів Балтійського моря підтверджують важливість участі в роботі Балтійсько-Чорноморського економічного форуму потужної делегації від Туркменістану, яка з цією метою планує прилетіти в місто Херсон.

Зиновій Гошовський (на фото зліва) та Ахмет Аннаєв (на фото справа) обговорили актуальність та важливість реалізації ініційованих на майданчиках Балтійсько-Чорноморського економічного форуму проектів, спрямованих на розвиток ефективного співробітництва України та Туркменістану, реалізації політики розвитку партнерства між братніми країнами.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон