На Херсонщині поліцейські та прикордонники почали спільні патрулювання у прикордонних районах (фото)

прикордонники, поліця, патрулювання
На території Херсонської області дільничні офіцери поліції розпочали активну взаємодію з дільничними інспекторами прикордонної служби і вже проводять спільні патрулювання у двох прикордонних районах: Генічеському та Голопристанському.

Спільні наряди дільничних поліцейських та прикордонників проводять моніторинг ситуації з метою вчасного виявлення та припинення можливих протиправних дії, роз’яснюють населенню правила дотримання карантинних вимог, протидіють браконьєрству на водоймах, виявляють факти порушень збереження природних ресурсів, перевіряють правила додержання промислової діяльності, охороняють довкілля, виявляють нелегальних мігрантів та осіб, які можуть бути причетними до незаконного обігу наркотиків або нелегального продажу зброї, попереджають виникнення конфліктних або надзвичайних ситуацій у цих районах.

- Головною метою таких спільних патрулювань є підтримання публічної безпеки і порядку в прикордонних районах та охорона державного кордону. Ми працюємо у тісній взаємодії з прикордонниками у межах своєї компетенції, можливостей і завдань, постійно удосконалюємо нашу роботу по збереженню правопорядку, разом ми оперативно і ефективно виконуємо правоохоронні завдання, - зазначив т.в.о. заступника начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонської області Ярослав Шанько.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон