Коли і за яких умов відкриють ринки Херсона

ринки, Мазур, виконком
Завтра, 29 квітня виконком Херсонської міськради розгляне питання відновлення роботи продовольчих секторів херсонських ринків, - повідомила в.о. заступника міського голови Олена Мазур.

Раніше про умови, за яких ринки можуть працювати, повідомила під час брифінгу заступниця директора обласного Департаменту охорони здоров’я ХОДА Ліна Бондарева:

"Допуск працівників, продавців і відвідувачів ринку здійснюватиметься виключно за наявності вдягнутої медичної маски (у тому числі виготовленої самостійно) або респіратора та проходження безконтактного температурного скринінгу", - розповіла Ліна Бондарева.

Крім того, серед вимог роботи агропродовольчих ринків: наявність на кожному вході (в’їзді) на територію ринку диспенсерів з антисептиком, проведення дезінфекції контактних поверхонь кожні три години, прибирання та дезінфекція всіх приміщень, включаючи стаціонарні торговельні місця – в кінці кожного робочого дня.

"Кількість відвідувачів, які одночасно перебувають на території ринку, не повинна перевищувати кількості, з розрахунку один покупець на 10 м2 торговельної площі ринку. Також на прилеглій до ринку території має бути забезпечена відсутність неконтрольованої (стихійної) торгівлі", - додала заступниця директора обласного Департаменту охорони здоров’я Ліна Бондарева.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон