На Херсонщині виявили 22 заражених COVID-19 на одному підприємстві

коронавірус, зараженння, Каховка
Про це сьогодні, 28 квітня повідомив Каховський міський голова Андрій Дяченко, який заявив що місто готують до закриття.

Підтвердили цю інформацію і в департаменті охорони здоров’я Херсонської облдержадміністрації: "Так, наразі маємо 22 підтверджені випадки. Інформацію щойно отримали, зараз займаємось її опрацюванням. Ввечері або завтра зранку будуть детальні данні", - прокоментувала заступниця директора департаменту Ліна Бондарева.

"Після обстеження працівників ООО «Трійка» у 22 -х чоловік виявлено позитивний результат на COVID-19. Це люди інфіковані, але не хворі. Хворих на COVID-19 не має", - повідомляють медики Каховки.

Медичний керівник приймального відділення Каховської центральної районної лікарні Тетяна Пирховка прокоментувала: "Інформацію про 22 випадки інфікування нам надав Херсонський лабораторний центр. Усі інфіковані є працівниками ТОВ «Тройка». Зараз вони перебувають на самоізоляції, підприємство закрито на карантин".

Люди будуть заходиться під ретельним наглядом лікарів протягом двох тижнів. А у разі виявлення ознак захворювання будуть вжиті заходи згідно протоколів лікування. За ним хворих розподілять за ступенем важкості: легкий та середній ступінь – знаходитимуться вдома під наглядом лікарів; важкий стан – будуть розміщенні в реанімаційних боксованих палатах інфекційного відділення Каховської ЦРЛ та в інфекційній лікарні Херсона.

Також зазначено, що Каховська лікарня засобами індивідуального захисту забезпечена в повному обсязі.

За матеріалами Суспільний Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон