На Херсонщині поліція посилить карантинні заходи під час поминальних днів

поліція, поминання, карантин
Поліція контролюватиме дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового патрулювання, йдеться у повідомленні Національної поліції:

- Шановні громадяни! Поліція нагадує, що обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про закриття кладовищ на Херсонщині під час поминальних днів – з 20 квітня по 3 травня.

Крім цього, 25 та 26 квітня напрямки до кладовищ у селищі Зимівник (Геологів) та смт Комишани будуть закриті на в’їзд-виїзд. Там будуть розміщені карантинні пости. У населені пункти зможуть в’їхати лише громадяни, які мають там прописку. Проведення обрядів поховань дозволяється із дотриманням заходів особистої безпеки. Також звертаємо вашу увагу, що для забезпечення публічного порядку та безпеки громадян на кожному кладовищі на Херсонщині будуть чергувати патрулі поліції.

Поліція контролюватиме дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового патрулювання. Просимо жителів області і надалі дотримуватись карантинних обмежень для недопущення розповсюдження коронавірусу COVID-19. Бережіть себе та своїх близьких!

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон