У Херсоні освітяни зібрали півмільойна гривень для медиків

освітяни, медики, допомога
За ініціативи профспілки працівників освіти і науки м. Херсон, депутатів-освітянин Херсонської міської ради, ГО «Асоціації працівників закладів освіти м. Херсон» та за підтримки управління освіти Херсонської міської ради освітяни міста долучилися до акції «Допоможи медику».

Херсонські медики, як і медики усієї країни, сьогодні на передовій в боротьбі за життя наших дітей, знайомих, близьких, рідних. Щоденно ризикуючи своїм життям і життям своїх рідних, вони мужньо протистоять поширенню інфекції серед населення.

Розуміючи проблеми медичних закладів щодо наявності відповідного обладнання для захисту медиків та для лікування пацієнтів, освітяни Херсона перерахували благодійні кошти (500 300 гривень) трьом міським, а також обласній інфекційній лікарням. Ми віримо що наша підтримка та підтримка інших небайдужих громадян допоможе медичним працівникам у боротьбі за здоров’я херсонців.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон