На Херсонщині медиків порадували квітами

Херсонщина, медики, подарунок
Карантин зірвав туристичний сезон для маленької Голландії на Херсонщині - так називають квіткові поля в с. Любимівка у Каховському районі.

Вже котрий рік поспіль фермерське господарство «Шафран любимівський» вирощує плантації тюльпанів. Посадковий матеріал свого часу привезли із самої Голландії. Квітковий туризм став цікавинкою для Херсонщини, і не тільки.

Заради селфі на фоні моря тюльпанів і гарного настрою люди їдуть з інших областей, долаючи сотні кілометрів не найкращими українськими дорогами. Приймати велику кількість гостей маленька Голландія мала й цьогоріч. На полі розцвіли півмільйона тюльпанів і нарцисів.

Фермерське господарство вклалося в оновлення фото-зон, виготовлення сувенірів, готувалися майстер-класи, гастропрограма і т.д. Відкриття сезону планували на вже 15 квітня. Не склалося – всі хатки зламав коронавірус…

Але і в непростій ситуації, а радше сказати, за найбільш непередбаченого форс-мажору, у ФГ «Шафран любимівський» не втрачають оптимізму. Ба більше, маленькою Голландією підприємець Віталій Шакало вирішив підняти настрій тим, кому зараз найважче. Чоловік зрізає квіти й передає людям в білих халатах.

Днями оберемки тюльпанів і нарцисів, а також корисний трав’яний чай, отримали медики Каховської ЦРЛ та центру первинної медико-санітарної допомоги.

«Найкращий подарунок – це той, який зроблений власними руками! Наші дорогі жінки-медпрацівники – ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! Сьогодні, як ніколи, ви на цілодобовій сторожі людського життя!

Сподіваємось, що ці запашні квіти та корисний трав’яний чай, вирощені на нашій таврійській землі, подарують вам трішки позитиву і запалять ваші душі яскравою надією на те, що добро неодмінно переможе! Завдяки вашій силі, терпінню, витримці, вашому професіоналізму наше місто в надійних руках!», – каже Віталій Шакало.

Марина САВЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон