Херсонські поліцейські привітали особливих дітей з Великоднем

Херсон, діти, Великодень
В умовах карантину для особливих діточок дуже потрібно відчувати, що вони не ізольовані від суспільства та про них пам’ятають. Тому працівники відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини відвідали 10 родин, де познайомилися з 30 новими друзями.


Для діточок це став справжній сюрприз. Поліцейські привітали їх «Великодніми кошиками» та пообіцяли, що їх зустрічі відтепер будуть відбуватися не лише з нагоди свят. В свою чергу дітки однієї з сімей подарували поліцейським сувеніри власної роботи – «Ляльку побажань».


Начальник обласної поліції Олександр Прокудін зазначив: «Ми залюбки долучилися до цієї благодійної акції. Адже ці дітки не просто діти з інвалідністю. Не зважаючи на свої особливості, вони сильні духом і самі допомагають хворим дорослим.

Зокрема, поки не розпочалися обмежувальні заходи, пов’язані з сьогоднішньою ситуацією в країні, діти постійно відвідували воїнів у спеціалізованому реабілітаційному центрі захисників незалежності нашої держави на сході України, де радували їх своїми малюнками та іншими сувенірами».

За матеріалами Відділу комунікації поліції Херсонської області


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон