Херсонська інфекційна лікарня отримала нове обладнання

Херсон, лікарня, апарат
Сьогодні, 15 квітня, в рамках медичної гуманітарної допомоги, Херсонська обласна інфекційна лікарня отримала апарат для високоточної діагностики на Covid-19.

Детальніше про те, як використовуватимуть новий апарат розповів директор обласної інфекційної лікарні Володимир Мітковський:

"Це сьогодні найбільш точний метод діагностики вірусних та бактеріальних захворювань у людини, який можна вважати стовідсотково достовірним. Апарат дорогий, він дуже якісний, пропускна здатність не висока – 12-14 обстежень на день.

Для нашої лікарні, для внутрішнього використання апарат дуже хороший. Нам потрібно обстежувати пацієнтів, які потрапляють до нас з підозрою на коронавірус, щоб не затягувати час. А також пацієнтів, котрі лежать та лікуються від Covid 19. Контролювати їх одужання".


Апарат китайського виробництва, говорить Наталія Талалова- представниця фірми-виробника в Україні. Система проста у використанні, найближчим часом медперсонал, який працюватиме з системою пройде навчання.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон