У Скадовському районі допомагають людям і словом, і ділом

допомога, люди, Скадовськ
Підтримати словом, вислухати і просто поговорити. Це так виявилось необхідно, і це відчувалося у кожному подвір’ї, куди були доставлені продуктові набори, розвезені по Скадовському району тим, хто цього найбільше потребує.

Допомогу продуктами харчування організували підприємці Скадовщини, які об’єдналися заради спільної справи – допомоги своїм соціально незахищеним землякам в скрутні часи пандемії та пов’язаних з нею карантинних обмежень.

Центр для збору допомоги та роботи волонтерів (сортування та пакування продуктових наборів) облаштували у приміщення адміністративної будівлі Скадовського районного споживчого товариства (РСТ) де і були, в найсуворіших санітарних нормах, сформовані продовольчі пакунки.

І ось, на цьому тижні перші 298 продуктових наборів вже доставили тим мешканцям Скадовського району, які найбільше потребують допомоги і словом, і ділом.

Це лише перші кроки у низці заходів, що будуть проведені в рамках подолання кризової епідеміологічної ситуації. Про подальші кроки, зроблені в цілому напрямку - у наших наступних публікаціях.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон