Чиновник повинен працювати тільки відповідно до Закону!

Урсуленко, аудит, міськрада
В цьому переконана секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

- Депутати міської ради звернулися до Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області з проханням провести аудит діяльності управління комунальної власності Херсонської міськради в частині ефективного використання об’єктів комунальної власності територіальної громади.

Щодо прийнятого рішення #2256 від 20.12.20 року «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності Херсонської міської ради та підлягають приватизаціі» триває слідство стосовно відкритого кримінального впровадження.

Справа по 87 об’єктах комунальної власності, які були внесені у проєкт рішення начальницею управління комунальної власності Вербицькою А. із численними порушеннями процедури підготовки проєкту рішення, визначеними Законом України, знаходиться на контролі народних депутатів від Херсона - Вагнер Вікторії та Павліша Павла.

Судовий процес щодо визнання протиправними дій Вербицької А. з цього питання триває - чекаємо закінчення карантину і будемо слухати справу у відкритому процесі. Чиновник за гроші платників податків повинен працювати тільки відповідно до закону! – впевнена Олена УРСУЛЕНКО.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон