На Херсонщині поліція виписала 260 штрафів порушникам карантину

карантин, поліція, штрафи
На Херсонщині правоохоронці продовжують заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки. Правоохоронці несуть службу у складі піших нарядів, автопатрулів, груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативних груп, на стаціонарних і мобільних постах. Також поліцейські несуть службу на контрольних пунктах в'їзду-виїзду Чонгар, Чаплинка та Каланчак.

Щодня для охорони публічного порядку та безпеки громадян залучається понад 600 правоохоронців. Вулиці міста та області патрулюють 100 автопатрулів та 80 піших нарядів.

З початку карантинних заходів на Херсонщині поліцейські склали 260 адміністративних протоколів за порушення правил карантину. З них: 53 – за порушення умов обсервації, 7 – за порушення перебування на самоізоляції, 92 – за здійснення торгівлі, 29 - за перевезення пасажирів понад норми та 78 – фізичні особи. Також склали 4 протоколи за поширювання неправдивих чуток.

Крім того, у вихідні дні в місті Олешки та селі Малі Копані Голопристанського району були запроваджені додаткові обмежувальні заходи з недопущення поширення коронавірусної хвороби. Адже саме там зафіксовано збільшення кількості хворих на коронавірус.

Більшість людей дослухалися до порад поліції та залишалися вдома, але були громадяни, які порушили правила карантину. Під час обмежувальних заходів в цих населених пунктах поліцейські склали 36 адміністративних протоколів.

Також працівники водної поліції посилили карантинні заходи в акваторіях Херсонщини. Поліцейські контролювали дотримання правил карантину судноводіями. Під час таких рейдів на двох судноводіїв були складені адміністративні протоколи. Один – за порушення правил карантину, інший – за керування маломірним судном у стані алкогольного сп’яніння.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон