Із свіжою городиною з Херсонщини в Україні стане сутужніше

Неждана, ринок,  закрили
Із свіжою городиною незабаром стане ще сутужніше. У селі Великі Копані на Херсонщині закрили відомий оптовий плодоовочевий ринок «Неждана», який постачав вітамінну продукцію не тільки в межах краю, а ще й до західних та центральних областей України.

Призупинили його роботу нібито через порушення жорстких санітарних норм у карантин, але місцеві жителі вказують на іншу причину – Олешківський район, де розташований ринок, став вогнищем розповсюдження коронавірусу.

З 27 заражених на COVID-19 мешканців Херсонщини третина – саме з Олешківського району. Тож і не дивно, що режим карантину тут зробили значно жорсткішим, ніж у березні. І стосується це не тільки ринку.

Приміром, райцентр (місто Олешки) взагалі закрили на в’їзд і не виїзд. Після цього городяни буквально змели з полиць магазинів овочі, побоюючись, що підвозити їх найближчими днями не будуть. Адже інші продовольчі базари й базарчики в регіоні припинили діяльність ще раніше, ніж «Неждана».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон