Після карантину в Херсоні відкриється Країна кольорових пазлів

Херсон, виставка, аутисти
Так називається виставка, створена художниками-аутистами. Це діти різного віку, які спілкуються зі світом за допомоги художнього мистецтва. Зараз їх роботи знаходяться у музеї імені Шовкуненка. Відкриття відбудеться після закінчення карантину.

До експозиції увійшло майже півсотні робіт, - говорить заступниця директора музею з наукової роботи Владислава Дяченко. Художникам від восьми до двадцяти років: "Ця виставка "Країна кольорових пазлів" - результат нашої співпраці з такими зачарованими дітками, яка триває вже півтора року.

Вони відвідували музей регулярно, приблизно раз чи два на місяць. І ми для них розробляли спеціальні інтерактивні екскурсії. А як результат цієї співпраці, знайомство з мистецтвом – діти були введені в світ мистецтва, познайомились з нашою колекцією. Підсумок цієї співпраці – виставка".


Автори виставки зараз на карантині. Ближче познайомитися з роботами усіх учасників виставки "країна кольорових пазлів" можна буде на сайті художнього музею імені Шовкуненка.
За матеріалами Суспільне Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон