Поліція Херсонщини контролюватиме дотримання карантинних заходів шляхом цілодобового патрулювання

Херсонщина, поліція, поліція
Про це попередив начальник Головного управління Національної поліції Херсонської області Олександр Прокудін.

Також в поліції Херсонщини повідомили, що починаючи з 13:00 години 11 квітня і до 06:00 год. ранку 13 квітня місто Олешки та село Малі Копані будуть закриті на в’їзд-виїзд, там будуть проводитися дезинфікуючі заходи. Такі критичні обмеження вводяться для зупинки розповсюдження коронавірусу.


У місто Олешки зможуть в’їхати лише громадяни, які мають там прописку. На виїзд нікого не пускатимуть. Село ж Малі Копані повністю закривається. Жителям цих населених пунктів категорично заборонено виходити з дому та пересуватися по вулиці.

Громадян просять уже зараз, поки є час, закупити продукти харчування, ліки та засоби особистої гігієни. В місті Олешки будуть встановлені 5 карантинних блокпостів, в Малих Копанях - 2.


Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції Херсонської області Олександр Прокудін, поліція контролюватиме дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового патрулювання.

- Просимо місцевих жителів не лякатися і не панікувати, а дослухатися до порад і підготуватися до тимчасових обмежень. Якщо це зробити, то ситуацію вдасться утримати і почати виходити з карантину вже у травні. В іншому випадку є ризики, що карантин триватиме до осені. Боротьба з епідемією залежить від кожного з нас. Давайте зупинимо коронавірус разом!
Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон