На Херсонщині підприємці стають волонтерами

підприємець, шефство, блокпост
Підприємець-волонтер взяв шефство над черговими блокпоста на Сірогозщині.

На території Нижньосірогозького району через карантин на вірусну інфекцію Covid-19 на автотрасі неподалік села Нижні Торгаї встановлено карантинно-медичний блокпост.

Тут чергують 2 представники Нижньосірогозького відділення поліції Каховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області, рятувальник 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Нижньосірогозького району та фельдшер Нижньосірогозького центру первинної медико-санітарної допомоги.

Чергувати доводиться цілодобово. Адже рух по трасі М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ доволі пожвавлений і не припиняється ні вдень, ні вночі.

Правоохоронці зупиняють всі транспортні засоби, перевіряють документи та спеціальні дозволи на перевезення громадян і вантажів. Медичний працівник проводить температурний скринінг водіям та пасажирам транспортних засобів. Рятувальники здійснюють санітарно-епідемічну обробку транспортних засобів дезінфікуючими засобами на відповідному майданчику.

Приватний підприємець Олександр Савченко, власник кафе “Транзит” організував для чергувальників гаряче харчування.

Комплексні обіди доставляються на блокпост з дотриманням усіх карантинних вимог - герметично запакованими і розфасованими в окремі пакети.

Гаряче харчування чергових, що позмінно чергують на блокпосту Олександр Савченко організував з 6 квітня.

За матеріалами Нижні Сірогози.City
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон