В Херсоні учасники благодійного проекту отримали допомогу

Учасники, проєкт, Краса без обмежень, діти
Учасники проєкту "Краса без обмежень" - діти з інвалідністю та з малозабезпечених родин. Вони неодноразово допомагали іншим, тепер підтримки потребують вони самі та їхні родини, які через карантин опинилися у скрутному становищі – розказала керівниця творчого колективу "Янголи добра" Марина Колокот. Саме тому, ті, хто сприяв проєктові, вирішили передати їм продуктові набори та засоби гігієни.

Допомогти родинам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах взявся друг проєкту – підприємець Ігор Гарагуля: "Нашими трудовими колективами вирішили, оскільки ми постійно допомагаємо, то у цей період карантину, коли, зрозуміло, що дуже важко всім, допомогти усім цим дітям, які є учасниками проєкту, допомогти їхнім родинам. Не задля того, щоб собі рекламу зробити, а щоб надати приклад, для того, щоб всі розуміли, що є такі родини, які потребують цього".

Макарони, борошно, рис, цукор, чай, печиво, олія, побутова хімія. Такий пакет отримала кожна родина. У Надії Целибринської четверо дітей. Один з них – син Іван – учасник проєкту "Краса без обмежень".


Керівниця творчого колективу "Янголи добра" Марина Колокот говорить, що допомагати планують і надалі: "Нашому колективу "Янголи добра" вже 7-ий рік, а проєкту - другий рік. Чому я на цьому наголошую, тому що це дати, за якими багато чого стоїть – це допомога цих дітей нам, суспільству, бо вони нас дуже багато років лікували від байдужості.

А зараз такий час, що вони допомоги потребують. Десять родин сьогодні, це родини, які у дуже скрутних обставинах перебувають. Це дітки з творчого колективу "Янголи добра" і дітки з розладом спектру аутизму. Ми сподіваємося, що це тільки початок".

За матеріалами Суспільне Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон