Генічанка одужала після коронавірусу

Коронавірус, Гусєв, ОДА
Сьогодні, 9 квітня мають виписати з лікарні жительку Генічеська, у якої виявили коронавірус 25 березня. Жінка одужала.

Вчора їй повторно зробили дослідження методом ПЛР на коронавірус. Результат негативний – жінка здорова, - повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

Тим часом, станом на 22.00 8 квітня 2020 року маємо вже 18 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус на Херсонщині. Зокрема, три з них виявлено та зафіксовано протягом минулої доби:

Жінка 59 років, медичний працівник з Олешківського району, яка контактувала з раніше встановленою хворою на COVID-19. Сьогодні вона госпіталізована до обласної інфекційної лікарні. Стан - середньої тяжкості. Підключення до апарату ШВЛ не потребує.

Ще одна жінка 49 років та її 12-річний син з Голопристанського району, які також контактували з раніше виявленою хворою на COVID-19. Зараз вони перебувають на самоізоляції. Почуваються добре, скарг не мають. За ними встановлено щоденний медико-санітарний нагляд.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон