У Генічеській райраді провели позачергову сесію

депутати, Генічеськ, райрада, Євстратов
Сьогодні, 8 квітня депутати Генічеської районної ради провели позачергову сесію, - повідомив голова райради Андрій Євстратов:

- Обговорено важливі питання навколо ситуації щодо боротьби з коронавірусом, наповнення місцевих бюджетів, роботи всіх служб, установ, підприємств та закладів Генічеського району в карантинних умовах та після їх завершення.

Сьогодні багато запитань, на які ми не можемо дати повних відповідей. На жаль, поки що ми не відчуваємо підтримки та допомоги від Кабінету Міністрів України. Хочеться передати привіт нашому депутату - мажоритарнику Володимиру Іванову! Ау! Ви де? Люди чекають від Вас конкретних справ!

Поки що ми справляємося самі, власними силами! Прийнято важливі рішення щодо підтримки та фінансування різних галузей. У тому числі передано 380 тисяч гривень службі екстреної медичної допомоги - це кошти від міської та сільських рад району.

В районному бюджеті передбачили 200 тисяч гривень на допомогу медикам у випадку їх захворювання на коронавірусну інфекцію (по 3000 гривень кожному на лікування). Надали фінансову підтримку правоохоронним органам та рятувальникам.

Дякую нашим депутатам та керівникам органів місцевого самоврядування за розуміння, підтримку та конструктив!

Дякуємо всім, хто допомагає нам у цю непросту для району та країни годину! Тільки разом подолаємо всі негаразди!, - переконаний Андрій ЄВСТРАТОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон