Ігор Колихаєв звернувся до депутатів Херсонської облради

депутат, Колихаєв, облради
Народний депутат України Ігор Колихаєв звернувся до депутатського корпусу Херсонської обласної ради напередодні позачергової сесії облради:

- Друзі! Завтра у Херсоні відбудеться позачергова сесія Херсонської обласної ради. О 10:00 депутати зберуться аби прийняти дуже важливе рішення – внести зміни до обласного бюджету та виділити кошти на боротьбу з коронавірусом.

По-перше, хочу звернутись до депутатського корпусу! Колеги! Від вашого рішення залежатиме спроможність медиків Херсонщини протистояти розповсюдженню вірусу COVID-19. Прошу вас підтримати відповідні проекти рішень.

По-друге, завтра в сесійній залі зберуться депутати, серед яких 60 відсотків доволі потужні підприємці. Я хочу звернутись саме до них.

Шановні представники бізнесу! Україна сьогодні переживає важкі часи і нашій з вами державі потрібна підтримка.

Прошу вас долучитись до фінансової і матеріальної допомоги медичним закладам і, головне, ретельно прорахувати шляхи виходу вашого бізнесу з кризи, після того, як ми переможемо коронавірус.

Адже від економічного стану ваших підприємств залежатиме соціальна захищеність працівників і населення Херсонської області в цілому.

Ми з вами – депутати і бізнесмени, маємо зробити все необхідне для захисту людей і країни. Бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - нагадав Ігор КОЛИХАЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон