Херсонщина серед лідерів в країні по інтенсивності ПЛР тестування

Ромаскевич, ПЛР, тест, коронавірус
Про це сьогодні, 6 квітня під час брифінгу повідомив керівник Херсонського обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, викликаної коронавірусною інфекцією, Юрій Ромаскевич.

"З 7-го квітня Херсонський обласний лабораторний центр збільшує потужності і проводитиме 126 аналізів на COVID -19 методом ПЛР на добу. Цього буде достатньо. 5-го та 6-го квітня було проведено 128 аналізів на добу", - запевнив Ромаскевич.

Він сказав, що цей показник є позитивним, у порівнянні з іншими областями України. Це 5-6 місце по інтенсивності тестування.

Також під час брифінгу Юрій Ромаскевич сказав, що штабом запроваджено щоденний моніторинг медичних засобів та їх розподіл між лікарнями, які визначені базовими у лікуванні коронавірусної хвороби. Особливу увагу приділятимуть забезпеченню медичних працівників засобами індивідуального захисту.

Щодо роботи блок-постів, то для більш мобільного пропуску з 7-го квітня буде залучено більше працівників на блок-постах, зокрема фахівців Держпродспоживслужби.

За матеріалами Суспільне Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон