В Херсоні під час карантину на дорогах побільшало нетверезих мопедистів

мопеди, патрульні, сп'яніння
Минулої доби в Хероні патрульні склали протоколи на двох нетверезих водіїв мопедів

Так, близько 14-ї години інспектори зупинили на вулиці Кулика за порушення ПДР транспортний засіб Kanuni – водій керував без шолому. У чоловіка поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Громадянин відмовився пройти у визначеному законом порядку огляд у медичному закладі. Також він не мав водійського посвідчення відповідної категорії.

А близько 4-ї години ранку на проспекті Ушакова інший екіпаж за те ж порушення зупинив мопед Honda Dio. У 22-річного херсонця охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той також відмовився проходити огляд у визначеному законом порядку за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або в медичному закладі. Цей порушник теж не мав водійського посвідчення відповідної категорії.

На обох керманичів патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 та винесли на них постанови за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має такого права) КУпАП.

Загалом за добу інспектори задокументували 3 випадки керування в нетверезому стані.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон