Херсонський нардеп прокоментував прийняття закону «про продаж землі»

Колихаєв, земля, МВФ
Закон про «продаж української землі» прийнято… Нажаль, в українському політикумі не вистачило людей, які розуміють катастрофічність наслідків цього рішення для нашої держави.

Показовим було те, що навіть Президент, виступаючи вчора з трибуни у сесійній залі Верховної Ради, головним аргументом на користь цього закону назвав вимоги Міжнародного валютного фонду, а не інтереси аграріїв і громадян України.

На мою думку, відкритим залишається і питання – чиї конкретно інтереси лобіює той же МВФ? Яка потужна світова фінансова сила стане невдовзі власницею території Україна?

Українська родюча земля сьогодні є чи не єдиним багатством нашої держави. Однак тепер, після прийняття закону, нас позбавлять і землі, як позбавили потужної промисловості шляхом приватизації.

Світова фінансова криза та наслідки пандемії коронавірусу створюють для нашої держави дуже серйозні виклики. Україна на порозі цілого ряду потрясінь, які на нас очікують у найближчому майбутньому, і в цей час діюча влада позбавила нас «зброї».

Проте владу це вже не турбує. Їх цікавлять чергові кредитні мільярди від МВФ, які дадуть можливість тимчасово заткнути дірки в економіці, однак зроблять державу ще більш вразливою і залежною від світових магнатів.

Шановні мешканці Херсонщини! Я хочу запевнити вас, що я, як депутат Верховної Ради, якому ви довірили право представляти ваші інтереси у Парламенті, і надалі працюватиму для вас!

Мій життєвий досвід навчив мене ніколи не здаватись! Я вірю у велике майбутнє України і українців. Сьогодні ми багато робимо для забезпечення лікарів області всім необхідним у протистоянні з коронавірусом. Я продовжую працювати над створенням законопроектів, спрямованих на підтримку села.

Я не маю права зупинятися, адже НАМ ТУТ ЖИТИ!, - нагадав Ігор КОЛИХАЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон