Голова Олешківської райради: Лише в єдності наша сила!

Олешки, Потоцький, лікарня
Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький особисто подякував підприємцям району, які допомагають боротися з загрозою поширення коронавірусу:

- Мабуть ви всі знаєте, з якими викликами ми зіштовхнулися через короновірусну інфекцію COVID - 19. В даний час всі об'єднуються щоб як найскоріше подолати цей вірус та його наслідки. Зараз ми найбільше намагаємось забезпечити усіма необхідними засобами захисту наших медичних працівників, які першими будуть надавати допомогу жителям Олешківського району.

Є в нашому районі й підприємці, які також не стоять осторонь проблем забезпечення медичних закладів району. Одними з таких є брати Вєтрови і очолюване ними фермерське господарство.

Я особисто хочу подякувати Віктору Федоровичу і Віталію Федоровичу Вєтровим за людяність, чуйність та надану фінансову допомогу КНП " Олешківській центральній лікарні" у розмірі 50 000 грн на боротьбу з короновірусом.

Впевнений, що й інші підприємці району унаслідують приклад братів Вєтрових і допоможуть нашим медичним закладам, адже лише в єдності наша сила!, - переконаний голова Олешківської районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон