Олена Урсуленко: З Міжнародним Днем Театру!

театр, Урсуленко, вітання
Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко привітала зі святом усіх любителів театрального мистецтва:

- Весь світ на карантині. 27 березня - Міжнародний День Театру! Мабуть, вперше в історії, в своє професійне свято, місце, яке дарує емоції, ідеї, настрій та налаштовує на зміни - тихе, ніби втратило голос.

Але це здається на перший погляд. Я переконана, що в стінах цієї прекрасної споруди вже народжуються нові ідеї та прем'єри. Звісно, шкода цього дня не побачити гру акторів... Я люблю театр, особливо наш - Херсонський Обласний Академічний Музично-Драматичний театр ім. Миколи Куліша.

Я у захваті від роботи всього колективу, рівня культури, професійності, відкритості, поваги, дружелюбності. Ви - НАЙКРАЩІ, ви робите всю свою роботу - якісно, натхненно і професійно.

Ваші торкання Душі людини настільки акуратні та глибокі - справжні сльози, сміх, радість, що, повертаючись в реальне життя, любиш його ще більше. І завжди знаєш, що повернешся до ваших вистав знов і знов!

Зі святом вас, з Міжнародним Днем Театру!, - привітала Олена УРСУЛЕНКО.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон