Херсонські школи перейшли на дистанційне навчання

карантин, гімназія, офіс

Карантин – це не причина припиняти освітній процес. Українським педагогам рекомендували перейти на формат онлайн-навчання. Для педагогічного колективу Херсонської гімназії № 1 – це не проблема, адже сервіси MicrosoftOffice 365 найкращим чином допомагають організувати роботу з учнями дистанційно. Про це повідомляє Управління освіти Херсонської міськради.

Учні й учителі безкоштовно використовують усі можливості хмаро орієнтованого середовища: отримують листи та повідомлення на пошту Outlook, працюють у спільному документі Word, роблять таблиці за допомогою Excel, створюють PowerPoint onlineразом з однокласниками, проходять тестування та опитування, які створені вчителями у Forms – і це лише частина сервісів, які стають у нагоді вчителю. OneDrive, OneNote, OneNote Classroom, Microsoft Teams, Skype – сучасні інструменти для занять дистанційно, які допомагають класному керівнику чи вчителю-предметнику організувати навчальні матеріали й легко співпрацювати з учнями та колегами.

Дуже приємно користуватись інструментами, які максимально пристосовані для навчання і є простими в користуванні. Пакет потужних сервісів Office 365 створювався для навчання, і сьогодні, під час карантину, учнівський та педагогічний колективи гімназії користуються ним на своїх улюблених пристроях, не виходячи з дому, маючи зворотній зв'язок та доступ будь-коли, у зручний для кожного час.

Додамо, что й інші школи Херсона перейшли на дістанційне навчання за допомогою різних інтернет-сервісів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон