Андрій Євстратов: У Генічеському районі Херсонщини ситуація під контролем

Євстратов, Генічеськ, контроль
Про це заявив голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов, який сьогодні, 24 березня провів позачергову сесію районної ради:

- Дякую депутатам за конструктивну роботу. Незважаючи на провокації куплених "активістів", всі важливі питання розглянуто. Не дочекаються!

Районній лікарні з районного бюджету виділено додатково 400 тисяч гривень на підвищення заробітної плати медикам, 600 тисяч на придбання засобів індивідуального захисту, медпрепаратів та обладнання; центру первинної медико-санітарної передбачили додатково 200 тисяч гривень на засоби захисту для медперсоналу.

Дякую сільським і селищним радам, які передали субвенції для закладів охорони здоров'я району, а це додатково ще 532 тисячі гривень. Незабаром чекаємо субвенції з міста. Гаряча телефонна лінія працює. Завтра - післязавтра починаємо шити захисні маски для населення (чекаємо тканину).

Дякую нашим аграріям, які сьогодні запевнили, що додаткова допомога від них буде! Поки ситуація під контролем! Попереду багато роботи! Разом ми сила! Рухаємось вперед!, - впевнено заявив Андрій ЄВСТРАТОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон