І в карантин херсонці будуть з хлібом

херсонці, хліб, карантин
У «коронавірусний» карантин дістатися на роботу стало важко усім херсонцям, котрі не можуть працювати дистанційно.

У їх числі – понад сімдесят робітників трьох заводів міського хлібокомбінату, котрі мешкають у віддалених мікрорайонах або взагалі у приміських селах та селищах. Аби не зривати виробничий графік, підприємству довелося організувати їх доставку власним транспортом. І тільки завдяки цьому перебоїв із постачанням головного продукту споживчого кошику у нас не виникло.

Заступник голови правління акціонерного товариства «Херсонський хлібокомбінат» Надія Дурова каже, що на час карантину хлібозаводи обласного центру зупиняти не планують – із підвезенням працівників питання вирішили, сировини достатньо. Хоча ніде правди діти: щоденний попит на хліб та інші мучні вироби з початку карантину впав у середньому на чотири-п’ять тонн.

Це пов’язано із закриттям продовольчих ринків, зменшенням замовлень супермаркетами (покупці сидять по домівках), а також вимушеними канікулами у школах та дитсадках, де раніше також потребували випічки для організації гарячого харчування дітей.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон