На Херсонщині триває боротьба з економічною злочинністю

Сосинович, податкова, боротьба, злочинність
Про це розповідає журналістам перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, полковник податкової міліції Дмитро Сосинович.

За словами Дмитра Сосиновича, виявлено та припинено незаконну діяльність організованої злочинної групи з підпільного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, оголошено підозри організатору та учасникам групи.

Окрім того, вироком суду у липні 2019 року зазначених осіб засуджено, до вилучених ТМЦ (спирт, фальсифікат ЛГВ) застосовано спецконфіскацію.

Виявлено та припинено незаконну діяльність 8-ми підпільних цехів по виробництву підакцизної продукції, на яких вилучено 32,6 тони спирту та майже 40,5 тон готової фальсифікованої продукції.

Всього з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на 325 млн.грн., в т.ч. тютюнові вироби та сировина на 273 млн.грн., спирт та лікеро-горілчана продукція на суму майже 40 млн.грн., припинено незаконну діяльність 22-ти автозаправних станцій, на яких вилучено 195 тон паливно-мастильних матеріалів на 3,8 млн. гривень. та автотранспортні засоби на суму 8,4 млн.грн.

- Працюємо як завжди, працює і гаряча лінія (0552 - 42-14-38), на неї ви можете телефонувати навіть анонімно, - акцентує Дмитро Сосинович.


Повністю інтерв’ю з першим заступником начальника ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, полковником податкової міліції Дмитром Сосиновичем можна переглянути за посиланням:


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон