В Олешківській районній раді продовжується робота з підготовки до чергової сесії

Олешки, сесія, підготовка
Сьогодні, 19 березня, в рамках підготовки до 49 сесії Олешківської райради, відбулося засідання постійної комісії з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії зі ЗМІ під головуванням Георгія Журавка.

У роботі комісії взяли участь голова районної ради Павло Потоцький, голова районної державної адміністрації Олександр Дука, заступник голови районної ради Костянтин Буганов, радник голови районної ради Людмила Шелудько, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Свистухіна, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Ірина Костіна, начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Тетяна Лушнікова, директор комунальної установи «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району» Олешківської районної ради, депутат районної ради Микола Литвиненко, заступник директора комунальної установи «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району» Олешківської районної ради, депутат районної ради Іван Сухацький, директор комунального закладу «Олешківький районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка» Світлана Аляб’єва.

Присутні на засіданні обговорили питання «Про звіт постійної комісії районної ради з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії із ЗМІ за 2019 рік», «Про районну програму «Забезпечення захисту прав дітей Олешківського району на 2018 – 2019 роки», «Про внесення змін та доповнень до районної програми «Розвиток освіти Олешшя – інвестиції в майбутнє району» на 2018-2019 та 2020 роки», «Про затвердження переліку платних послуг на 2020 рік КЗ «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка» та «Про затвердження структури та штатного розпису Олешківського районного центру культури та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка».

По кожному питанню порядку денного відбулося всебічне та конструктивне обговорення. Депутати – члени комісії, за результатами розгляду зазначених питань, прийняли відповідні рекомендації та запропонували винести їх на розгляд 49 сесії районної ради 31 березня.

Підводячи підсумки роботи постійної комісії голова районної ради Павло Потоцький подякував депутатам за порозуміння і злагоджену роботу та зазначив, що навіть у такий нелегкий для країни час депутати продовжують перейматися проблемами забезпечення захисту прав дітей, питаннями розвитку галузей освіти та культури нашого району.

За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон