В Херсоні патрульні перевіряють дотримання карантину в маршрутках

херсон, патрульні, машрутки, карантин

Херсонські патрульні поліцейські перевіряють виконання обмежувальних заходів щодо пасажирських перевезень під час карантину. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Пост перевірки патрульні встановили на одній з вузлових зупинок громадського транспорту Херсона - Залізничній. Робота патрульних спрямована на профілактику серед водіїв та пасажирів. Вони пояснюють, чому відбувається карантин, підказують, як потрібно впроваджувати обмежувальні заходи, роблять зауваження. Злісних порушників, які на зауваження інспекторів не реагують, притягують до відповідальності - складають протоколи про адміністративні правопорушення. за якими судом можуть бути нараховані штрафи 17-34 тисячі гривень.

Патрульні просять людей із розумінням поставитися до карантинних заходів. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження коронавірусом.





© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон