Маркети на Херсонщині у повному обсязі забезпеченні продуктами харчування

маркет, Херсон, продукти, доставка
У Херсонській облдержадміністрації відбулася спільна нарада з керівництвом мережевих продуктових маркетів, виробників та оптових постачальників продуктів харчування, представниками фермерських господарств області, - повідомив заступник голови ХОДА Дмитро Бутрій.

За його словами, нараду провели з метою вивчення ситуації, яка склалася у продовольчому сегменті та які стратегічні запаси продовольства є на період введення карантину:

…На сьогодні усі маркети на Херсонщині у повному обсязі забезпеченні необхідними продуктами харчування, доставки відбуваються щодня, на складах є залишок: фреш-категорії від 5 – 7 діб та продуктів тривалого зберігання від 20 – 60 діб.

На даний час служба доставки продуктів є лише у маркету Таврія В, що розташований у Таврійському мікрорайоні, тож ми запропонували іншим продуктовим мережевим магазинам передбачити цю послугу.

Вчора надано доручення головам районних державних адміністрацій, органам місцевого самоврядування (за згодою) стосовно проведення роботи з метою актуалізації інформації щодо кількісті одиноких мешканців області, визначення їх потреби в продуктах та медикаментах.

Триває робота в організації спеціальних мобільних груп, які б здійснювали доставку ліків та продуктів харчування вказаній категорії громадян.

Щонеділі будемо отримувати звітність по запасу продовольчих товарів від мережевих маркетів області. Ситуацію тримаємо на контролі, - заявив Дмитро Бутрій.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон